Waarom wij een hekel hebben aan telemarketing:

 

De telefoon is een zeer effectief verkoopinstrument. Wij zijn in staat om met de juiste contactpersoon in gesprek te raken, de behoefte te bepalen en interesse te wekken voor een propositie. Maar het is ook een moeilijk instrument.  Wij beschikken daarom over de juiste technieken en vaardigheden om:

Dat maakt b2b telemarketing een vak.
Search & Results is gespecialiseerd in dat vak.

Onze uitdaging is echter het vechten tegen het (terechte) slechte imago van telemarketing. Telemarketing waarbij met platte scripts bedrijven benaderd worden door mensen die te weinig training hebben gehad om een goed gesprek te voeren. Dat is een vorm van telemarketing waar wij een hekel aan hebben.

Bij Search & Results gebruiken we de telefoon als effectief zakelijk verkoopinstrument,werken we uitsluitend Business to Business en maken we hoogwaardige afspraken op directie- en managementniveau bij grote en middelgrote bedrijven. We weten precies hoe we zakelijke doelgroepen moeten benaderen. Alle processen, gesprekstechnieken, scripts, ons aannamebeleid en onze coaching en training zijn daarop afgestemd.

 

En daar genieten we van. Het is een mooi vak.

Lees meer over onze werkwijze→